Petition update

Gazeteci Refik Tekin'in yanındayız!

Barış İsteyen Fotoğrafçılar
İstanbul, Turkey

Jan 21, 2016 — 1128 imzayla barış için çağrıda bulunan Akademisyenlere destek vermek amacıyla başlattığımız Barış İsteyen Fotoğrafçılar kampanyasında 1128 katılımcıya neredeyse ulaşmış durumdayız.
Sadece biz fotoğrafçılar değil, Türkiye'nin birçok yerinden birçok farklı alandan barış için sesler yükselmeye devam ederken bu çatışmaların en büyük sorumlularından devlet, şiddeti durdurmak bir yana, tırmandıracak adımlar atmaya devam ediyor.
Daha dün Cizre'de yaralılara ulaşmak üzere harekete geçen sivillere yönelik silahlı saldırıda bulunuldu. Bu saldırıda yaralananlar arasında gazeteci Refik Tekin de bulunuyor. Devletin resmi haber ajansı AA tarafından terörist olduğu ima edilen gazeteci Refik Tekin'in, mesleğinin gereklerini yerine getiren saygın bir basın emekçisi olduğunun altını bir kez de biz çizmek istiyoruz. Tekin'in de aralarında bulunduğu sivil gruba ateş açılması, yaralıların dövülerek hastaneye kaldırılması ve Tekin'in hastane odasında gözaltında tutulması kabul edilemez.
Hepimiz için, herkes için tek çözüm barış ve demokrasidir.
Barış için, insan hakları için, demokratik toplum dayanışması için sesimizi yükseltelim.

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.