Elektrik faturalarıyla bizden zorla alınan TRT PAYI tahsili artık BİTSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde yüksek gelir sağlayan yollar, köprüler, limanlar, Milli Piyango dahil bir çok kamu kurumu özelliştirilirken hiçbir faydası olmayan hatta sürekli zarar eden bir kurum olan TRT nin, ülke genelinde bir çok TV ve radyo kanalı olduğu için, varlığına dahi gerek kalmamıştır. Kaldı ki DEVLET eliyle çalıştırılmasına dahi gerek yoktur.Bu atıl ve maddi yük haline gelmiş ve hatta artık bize hiçbir yararı olmayan, izlenmek için tercih dahi edilmeyen bu kurumun AÇIK TUTULABİLMESİ İÇİN Yıllardır bizlerden zorla tahsil edilen TRT PAYInın alınmasının sonlandırılması gerekmektedir.Zira faydası olmamasının yanında vatandaş olarak bizlere büyük ölçüde maddi zarara sebep olmaktadır. Tahsilatların elektrik faturasına bağlı olarak ZORLA tahsil edilmesi de bence hukuka aykırılıktır ve İPTALİ GEREKİR

Bugün Firdevs imzanı bekliyor!

Firdevs Turan Çika bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM, BAKANLAR KURULU: Elektrik faturalarıyla bizden zorla alınan TRT PAYI tahsili artık BİTSİN». Firdevs ve imza atan diğer 30 kişiye katıl.