MECLİSİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

1 Kasım 2017 de Mecliste kurulan ‘Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu’ acilen sorunun gerçekliğiyle örtüşen kalıcı ve ulaşılabilir bir ‘Sistem İnşası’ nın temelini oluşturacak hedefle çalışmalarını yürütmelidir.

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden (Psikiyatri, Psikoloji, Sosyal Hizmet, Aile Hekimliği, Halk Sağlığı, Nöroloji, Sosyoloji, Antropoloji, PDR, Rehber Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Hemşirelik v.b.), Amatem-Çematem yetkililerinden, Narkotik Şube Müdürlüklerinden, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüklerinden, Barolardan, Tabip Odalarından, (AA) Adsız Alkolikler, (NA) Adsız Narkotik, (Al-Anon/Nar-Anon) Bağımlı Yakınları Gruplarından, STK lardan, Valiliklerden, Kaymakamlıklardan, İl ve İlçe Belediyelerinden, İl Özel İdarelerinden, Kent Konseylerinden mevcut duruma ilişkin ‘Analizleri ve Çözüm Önerileri’ni kapsayan bir ‘Rapor Çalışması’ istenmesi, toplumun bütün katmanlarının katılımıyla bir veri havuzu oluşturulmasına ve birlikte ‘Toplumsal bir Politika’ çalışmasına alt zemin hazırlanmış olur.

Yaşadığımız bu soruna partiler üstü bir yaklaşım gösterilmesi ve T.B.M.M. Genel Kurul gündemine bir 'Taslak Çalışma Raporu' sunulması hayati önem taşımaktadır.

Bugün cengiz imzanı bekliyor!

cengiz akkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM Başkanlığı baskanlik.tbmm.gov.tr: MECLİSİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ». cengiz ve imza atan diğer 523 kişiye katıl.