Petition Closed
Petitioning sn. Ayse Nur BAHCEKAPILI

TBMM, BAŞBAKANLIK: Hayvan haklarını korumak adına, ayrı bir bakanlık kurulsun.

Bizler gibi yasamaya hakki olan zavallı, masum canlıların korunmasına daha özen gösterilmesi ve her milletvekilinin kendi ili ne , kendi adını taşıyan barınak açmasını talep ediyorum destek ve paylasimlarinizi bekliyorum.

"Artık insanlığı hayvanlarda görüyoruz" Lütfen bu sözü iyi düşünün. Hiçbir çıkarı ve kârı olmadan, karşılıksız olarak size sevgisini sunan, elinde size karşı verebileceği en güzel ve elinden gelen tek şeyin yalamak, korumak, kollamak olan masum, garip, zavallı canlıların buna karşın işkence gördüklerini, aç kaldıklarını, zevkine öldürüldüklerini bilin artık! Bilin artık dertlerini size konuşarak ifade edemeyeceklerini. Hoş, öyle olsa da yine de size dert yanmayacak kadar alçak gönüllü olduklarını bilin…

. . .

Şimdi yukarıdaki kampanyaya gelecek olursak. Bunu istiyoruz, neden?

Çünkü kimsenin yok sayamayacağı bir gerçek var ki; o da bu dünyanın sadece biz insanlara ait olmadığıdır.O canlılar saf,temiz,acıdan ve kötülükten haberleri yok,garipler,masumlar ve bize muhtaçlar. Eminim birgun onların bu karşılıksız ve içten sevgilerine çok muhtaç kalacağız. Ve biz vicdan sahibi insanlar "yaratılanı sevmişizdir yaratandan ötürü".

Peki, madem öyle ;

1. Bilinçli ve eğitimli insanların görev aldığı, nöbetçi veterinerlerin bulunduğu hijyenik barınaklarda misafir etmiyoruz.

2. 113 diye bir numaranın olduğu. Yolda kaza geçirmiş bir dostu. En yakın barınaktaki dostlara ait bir ambulansla alınıp, o güzel barınakta ki nöbetçi veteriner tarafından tedavi edilse ve barınakta misafir olarak mutlu huzurlu olsa.

3. Sokak hayvanlarına yardım amaçlı kampanyalar yürütse, okullarda eğitim verse, hayvansever ve bilinçli insanlar yetişmesine destek olsa.

4. Hayvan ticaretinin önüne geçse ve hayvan sahiplenmek isteyenler en yakında ki mis, hijyenik, barınaklardan tedarik etse ve imkanı oluyorsa oradaki minik dostlara bağışta bulunsa.

Ve başka neler neler. Bunları yapmak çok mu zor.

İşte burada biz devreye gireceğiz.. Bunların olabilmesi için sadece ama sadece hayvanlarla ilgilenen bir bakanlığın kurulması ,o masum canlılara daha da özen gösterilmesi şart... ARTIK ISKENCE GORMUS, DERISI KALKMIS,  YARASI KANAMIS BIR HAYVANIN BIZE YINE SEVGISINI SUNMASI KARSISINDA EZIKLIK DUYMAK ISTEMIYORSAK. LUTFEN DESTEK OLUN VE LUTFEN AMA LUTFEN BUNU DIGER VICDAN SAHIPLERI ILE PAYLASIN.

SIMDIDEN TESEKKURLER

NOT:75 MILYONU YAZMAMIN NEDENI.BU ULKEDE 75 MILYON VICDANIN OLDUGUNA INANDIGIM ICINDIR.

This petition was delivered to:
  • sn. Ayse Nur BAHCEKAPILI
  • Sn. Suleyman Sencer AYATA
  • Sn. Ali BABACAN
  • Sn. Gulsun BILGEHAN
  • Sn. Mustafa ERDEM
  • Sn. Levent GÖK
  • Sn. Ulker GUZEL
  • Sn. Zelkif KAZDAL
  • Sn. Aylin NAZLIAKA
  • Sn. Tülay SELAMOGLU
  • Sn. Sabahat AKKIRAY
  • Sn. Aydın AYAYDIN
  • Sn. Egemen BAGIS
  • Sn. Huseyin BURGE
  • Sn. Osman Oktay EKSI
  • Sn. Yalçın AKDOGAN
  • Sn. Cemil CICEK
  • Sn. neziroglu@tbmm.gov.tr

osman pepe started this petition with a single signature, and now has 2,929 supporters. Start a petition today to change something you care about.