Kampanya Kapatıldı

"Bebek bakım odası her yerde olsun"

Bu kampanya 95 destekçi ulaştı

Çocuklarımız hayatlarımızın bir parçasi, dolayisiyla bu hepimizin çektigi bir sikinti. Bir yerde yemek yiyorsunuz ve bebeginiz kaka yapti. Yemek yenen ortamda alt degistirebilir misiniz? Yoksa cocugunuzu hasta etmek pahasina, sicak-soguk demeden disari cikip mi degistirirsiniz altini. Gittigimiz bir cafede, restaurantta yada bir Avm de ya hic bebek bakim odasi olmuyor yada gostermelik daracik pis yerler oluyor. Misal kocaman bir avm de sadece 1 yerde ve kucucuk bir alan birakiliyor bizlere. Hepimizin evladi var yada bir gun olacak. Eger cocuklarim buyudu diyorsaniz bir gun torunlariniz olacak. Eger isletmelere bebek bakim odasi olmazsa ruhsat verilmeyecegine dair bir sart getirilirse eminim her yerde bebek bakim odasi yapilacaktir. Hem bebeklerimiz hem biz rahat edecegiz. Birlikten kuvvet dogar ilgi gostereceginize eminim. Haydi sesimizi yetkililere duyuralimm.

Bugün Zuhal Ayse imzanı bekliyor!

Zuhal Ayse Kaptan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM, Başbakanlik: "Bebek bakım odası her yerde olsun"». Zuhal Ayse ve imza atan diğer 94 kişiye katıl.