0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Biz Anadolu Şehit Aileleri Derneği Genel Merkezi olarak şu an mecliste görüşülen 52 ve 53 maddelere Kamuda çalışan ve çalışacak olan Şehit Aileleri ve Gazi Yakınlarının tümü Hizmetli kadrosundan Memurluk Kadrosuna geçirilmesini sağlanması mevcut maddelerin sadece 15 Temmuz Gazileri ile diğer gazileri kapsamı durumda şehit aileleri ile Gaziler arasında ayrımcılığa yol açacağı ve camiamızda büyük sıkıntılara yol açağı aşikardır.  81 ildeki kamuda çalışan Hizmetli şehit eşi, Şehit annesi , Şehit kızı , Şehit kardeşi , Şehit oğlu ve Şehit babası  ile Gazi oğlu, Gazi Kızı, Gazi Eşi, Gazi Babası, Gazi Annesi bu konuda derneğimizi aramakta ve bu taleplerini bizim aracılığımızla siz değerli büyüklerimize bu taleplerini iletmemizi istemişlerdir. Kamu kurumlarında çalışan bu şehit ailelerimiz   ve Gazi yakınlarımız hizmetli oldukları için her türlü kötü ve onur kırıcı duruma maruz kalıyorlar. Bir Şehit Annesi; ben kurumda tuvalet temizlerken beni gören komşularım bu deģilmiydi oğlu şehit olan komşumuz dediklerinde hep oturup ağlıyorum diyor şehit annesi olarak devletin verdiği iş hakkı memur olacağım diye başvurdum tuvaletici şehit annesi olacam diye başvirmadım dedi ve hep ağlıyoruz bu duruma buna göre bize yardımcı olun diyorlar

Bugün seyfettin imzanı bekliyor!

seyfettin apak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: ADDER Kamuda çalışan Şehit Aileleri ve Gazi yakınları ayrımı yapılmasını istemiyoruz.». seyfettin ve imza atan diğer 105 kişiye katıl.