Şubat Ayında 40 BİN Atama! 40 BİN Kardeşimize Destek Oluyoruz! Haydi İmzaya!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemiz için her konuda canla başla çalışan, daima bizlerin iyiliğini düşünen , liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, TBMM’ye ve MEB Bakanı İsmet Yılmaz’a ricamızdır.

Şubat ayında atamayı bekleyen 40 Bin öğretmen adayının mesleklerini icra edebilmeleri için , siz değerli büyüklerimizden yardım istiyoruz.

“Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum.” diyen, Hz. Ali’nin ve ona yol göstericiliği yapan Hz. Muhammed’in ümmetiyiz.  Biz bu öğretilerle yetişen gençleriz. Ve bu öğretileri gelecek nesillere aktaracak olan , gelecek nesillerin inşasını yapan öğretmen kardeşlerimizin heyecanla beklediği atamalarda, onların yanında ve destekçisiyiz.

Eğitime her zaman önem veren , Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuda bizlere sonuna kadar destek olacağına, canı gönülden inanıyoruz.

“40 Bin Atama” için, sizin de çorbaya tuzunuz bulunsun. Haydi imzaya!

Bugün ferhan imzanı bekliyor!

ferhan Akay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: Şubat Ayında 40 BİN Atama! 40 BİN Kardeşimize Destek Oluyoruz! Haydi İmzaya!». ferhan ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.