Öğrenim Kredisi Karşılıksız Verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Üniversitelerde öğrenciye verilen ve zaten yetmeyen bursların üniversite bittiğinde evlilik şartı ile silinmesi evliliğe teşvik amaçlı yapılan bir uygulamadır.Fakat herkesin düşüncesi farklı yönde evlenmek istemeyen insanların hakkının yendiğini düşünmekteyim.Ayrıca bu uygulama sırf borçların silinmesi için evlilik yapanların sayısını arttırmakta ve sonrasında sıkıntı yaşatmaktadır.Ben Türkiye'de yaşayan ve yurduma hizmet vermek için kendimi geliştirmeyi amaçlayan bir gencim.Devletin en önem vermesi gereken konunun "eğitim" olduğunu düşünüyorum.Çünkü bu ülkenin geleceği bizim elimizdedir.Kanserin çaresi,hastalıkların bitmesi,teknolojinin daha fazla gelişmesi,sorunların azalması,cahilliğin azalması,yeni fikirlerin doğması,güzelliklerin olması bizim elimizdedir.Unutmayın ki bilgisiz yetişen toplumun çocukları da bilgiden yoksun büyür.Bu düzen böyle giderse gerileriz dibe batarız.Bu ülkeyi dipten kurtarıp çıkarmak bizim elimizdedir.Ata'mız Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Bütün ümidim gençliktedir."

Bu zorlu eğitim ve öğretim hayatımızda devletin bizim yanımızda olması içimizi rahatlatır.Verdiğiniz desteği geri almanız bir çok kişinin bu bursu almaya cesaret edememesine yol açıyor.Bu bursun üniversiteye geçen her öğrenci için verilmesini istiyoruz.Devletimizden bu yolda yanımızda olduğunu daha çok hissettirmesi,elimizden tutmasını istiyoruz.Öğrenim kredilerinin geri alınmamasını istiyoruz.Zaten verdiğiniz bursu bu milletin gencinin ülkeye katkılarıyla kat kat ödeceğinin bilincindeyiz.Sesimizi duyun!

Biz bu vatanın çocuklarıyız,

Uçarken kanatlarımızdan çekiştirenler olacak,bizden korkanlar olacaktır.

Çünkü herkes yapabileceklerimizin farkında,istediğimizde her şeyi elde edebileceğimizin farkında !

Devletimiz bu yolda bizim kanatlarımızdan tutmasın,destekçimiz olsun...

Öğrenim Kredi Borçları Kalksın

Öğrenime Katkı Bursu Olsun

Saygılarımla

Elif Ahi

Bugün Elif imzanı bekliyor!

Elif Ahi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM : Öğrenim Kredisi Karşılıksız Verilsin». Elif ve imza atan diğer 32 kişiye katıl.