Çocuk tecavüzcülerine hadım ya da idam cezası getirilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yetişkin erkekler bir şekilde çocuklara erişiyor ve onları istismar yada tecavüz ediyorlar. Çocuklara yaklaşamalılar bile.ne kadar iyi niyetli olursa olsun yaşı kaç olursa olsun ergenlikten ölüme kadar çocuklara yaklaşmasın öpmesin okşamasın. Okullarda çok kısa bu konuya değiniliyor fakat okula gitmeyen çocuğa doktorlar hemşireler anlatsın, anneler bilinçlendirilsin.

Sapık düşüncelere sahip insanları ülkemizden eğitim ve yasalardaki katı yaptırımla bitirebiliriz. Cezalar caydırıcı olmalı. Bu insanların tespitinin ve suçun engellenmesi açısından psikolojik saptamalar yapılıp kanunlar düzenlenmeli. Ancak ve ancak çocuk istismarında psikolojik sorunlarının olması, uyuşturucu veya alkol almış olması gibi sebeplerin asla hafifletici sebep olarak sunulmamalı.  En önemlisi tecavüz yada istismar suçunun cezası idam, hadım edilip ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası gibi çok çok ağır cezalar olmalı. Haberlerde cezalandırıldıkları daha uzun süreyle verilmeli.

artık bu konuda sert cezalara ihtiyacımız var ve bir çocuk daha mağdur olmadan çok kısa bir süre içinde bu düzenleme yapılmalıdır.

Çocuklar yarınlarımızdır, dünyadaki kanatsız meleklerdir onları koruyalım

Bugün Müjgan imzanı bekliyor!

Müjgan Avdan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tbmm: Çocuk tecavüzcülerine hadım ya da idam cezası getirilsin». Müjgan ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.