ÇOCUK İSTİRMARCILARINA,TECAVÜZCÜLERE İDAM İSTİYORUZ!!!!!!!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çocuk İstismarı ve her türlü cinsel istismar, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren sosyal bir hastalıktır.

Türkiye’de her 3 kız çocuktan 1’i, her 5 erkek çocuktan 1’i tacize uğramaktadır.

İstismarcıların %80’i çocuğun tanıdığı birisidir.

Bu vakaların yalnızca %15’i Adli mercilere ulaşmaktadır. Son 10 yılda istismar %125 artmıştır.

Bunlar kayıtlara geçen vakalar, peki ya bilinmeyenler? Aile içinde gizli saklı kalanlar?

Babası, amcası, dedesi, dayısı, abisi, kuzeni tarafından istismar edilen, susturulan ya da korkudan susmak zorunda kalan çocuklar?

Uzmanlar, pedofili hastalık mı yoksa suç mu diye araştırmalar yapıyor.

Bazı uzmanlar pedofilinin hastalık olduğunu söylerken bazıları da bunun suç olduğunu ve en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini savunuyor.

“Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Yavuz’a göre; Pedofili hem suç hem de cezai indirimi yapılmaması gereken bir hastalıktır.

Hiçbir sağlıklı ruh hali pedofili gibi bir eğilim gösteremez.

Pedofili tedavisi çok zor bir sapkınlıktır, bu hastalarda psikoterapi ve davranışçı terapiler işe yarayabilir ancak, pedofililerin büyük bir kısmı tedaviyi reddeder”   ÖYLEYSE BUNLARI YOK ETMEK İÇİN KESİN  VE CAYDIRICI ÇÖZÜM''İDAM ''DIR.Türk halkı olarak toplumun büyük çoğunluğu bu konuda idamı çare görmektedir.

Bugün Hatice imzanı bekliyor!

Hatice Yalınyay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: ÇOCUK İSTİRMARCILARINA,TECAVÜZCÜLERE İDAM İSTİYORUZ!!!!!!!!!!». Hatice ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.