Tazminat Gasplarına Son

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ben 256 şubesi olan Makro Markete 4 yılımı verdim ki bu işçi kardeşlerim arasında en kısa zaman kalır 10 yılını bu işe vermiş emekçiler var aramızda... Piyasaya trilyonlar borcu olan patronlarimiz konkordato talebinde bulundu bu süreci elbirligiyle atlattik, borclularla anlasmalar yapıldı borclari yillara bölündü, küçük şubeler kapatıldı sıra işçi kıyımına gelmiş olacak ki "sizleri haklarinizla devredecegiz korkulacak bir sey yok" diyen patronlarimiz bizlere 17 yani işyerinin kapatılması koduyla is çıkışı verdiler bu kodla çıkarılan insanlar yasalarca tazminat almaya / işsizlik maaşı almaya hak kazanır ama bizler ikisini de alamiyoruz bizi sözde devrettikleri Taze firması bizim cikislarimiz Sgk'ya bildirilmeden girisimizi yapmis bu yüzden işsizlik maasina da baglanamadik yasal surecimiz yakinda baslayacak ama davalar yillar surecek ve eminim ki bu ülkede son işçi kıyımı olmayacak! Yasalardaki açıkların bir an önce kapatilmasini diliyoruz yoksa mavi yakalılar ezilmeye devam edecek. Açgözlü patronlar yine bir dalavere cevirmeden işçi kardeslerimizin hakkı olan tazminat ücretlerini almaları için bir imza da siz atar mısınız!

Bugün Makro / Uyum mağdurları imzanı bekliyor!

Makro / Uyum mağdurları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tazminat Gasplarına Son». Makro / Uyum mağdurları ve imza atan diğer 350 kişiye katıl.