Taylor Swift, 1989 Turnesi veya gelecek turneleri kapsamında Türkiye'de konser versin

Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 1.516 destekçiye ulaştı
Taylor Swift ve tarafına Berfin Karakaş bu kampanyayı başlattı

Unfortunately Taylor Swift, who is a successful artist, who has a large, still growing (since she first showed up in the music industry, in 2006) fanbase in Turkey has never performed in our country.

We are so happy to be in this fanbase, which is respected and accepted by everyone in the country.

We are also proud, because we can proudly talk about how great Taylor Swift’s digital and physical sales in Turkish iTunes are. Swift, who is one of the greatest performers of our time leaves people fascinated by her voice, unbelievable dancers, insane decoration, warm greetings and lovely speeches after shows. At the moment there are more than 70K Swifties in Turkey, who are truly dedicated to her… In addition, we tried to make ''Turkey Needs 1989 World Tour'' and ''Turkey Wants 1989 World Tour'' the #1 trend topic all over the World, which we did! (For an hour each.)

Turkey and Turkish Swifties need Taylor Swift. We hope our voice gets heard.

2006 yılında müzik piyasasında adını göstermeye başladığı ilk günlerden bu yana Türkiye'de hızla artan ve hala da artmakta olan biz hayran kitlesine sahip başarılı sanatçı Taylor Swift, ne yazık ki hala ülkemizde konser vermemiştir.

Country müzikten henüz Pop müziğe geçen Taylor Swift, çıkardığı ilk pop albümü olan 1989 albümü ile rekorları alt üst eden genç bir bayanın hayranları olarak bizler Türkiye'de hatırı sayılır derecede saygı gören ve çoğunluğu herkes tarafından kabul edilen bir hayran grubunu oluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

Taylor Swift'in aynı zamanda Türkiye'de gerçekleşen fiziksel ve dijital olmak üzere albüm ve single satışlarının fazlalığını gururla söyleyebiliyor ve bundan yine gerçekten mutluluk duyuyoruz. Son zamanların en iyi turne sanatçılarından birisi olan Swift, inanılmaz sahne dekoru ve şovlarıyla izleyenleri kendisine hayran bırakmakta sınır tanımıyor. Aynı zamanda son albümü Red ile Türkiye'deki hayran sayısı müthiş bir artış gösteren Swift, 1989 albümü ile bu artışta doruk noktasına ulaştı. Şu anda Türkiye'de 70.000'den fazla Swiftie var... Ek bilgi olarak 1989 World Tour için Twitter üzerinden yaptığımız ''Turkey Needs 1989 World Tour'' ve ''Turkey Wants 1989 World Tour'' trend topic çalışmalarının ikisi de Dünya Gündeminde birer saatliğine de olsa hakkında en çok konuşulan tagler olmuştur.

Türkiye'nin ve hayranlarının Taylor Swift'te ihtiyacı var. Umarız sesimiz duyulur!

İletişim: https://www.facebook.com/TurkishSwifties

Kampanya Kapatıldı