Otizm'li Çocuğumun Sponsora İhtiyacı Var

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Atipik Otizm tanısı konulan ve eğitim masrafı, Haftanın 5 günü günde 90 dk’lık eğitim (aylık 40 seans) : 5.800,00 TL(Şimdilik haftada 2 gün gidebiliyor) olan 3 yaşındaki oğlum için Sponsor ya da sponsorlara ihtiyacımız var. Erken tanı ve yoğun eğitim sayesinde otizmli çocuklar ileride kendi ayakları üzerinde durabilecek bireyler olabiliyor, pek azı da olsa bunu başarabiliyorlar.

Ben ancak Haftanın 2 günü günde 90 dk’lık eğitim (aylık 16 seans) : 2.320,00 TL olan paketten Eylül 2016'dan beri yararlanmasını sağlayabildim fakat bu yetersiz. Şimdi, Devlet sağlık kurulu raporunu ve RAM raporunu da verdi ve önümüzdeki aydan itibaren 704 lira devlet katkısı olacak. Fakat bu da yetersiz kalıyor.

Sponsorumuz olmak ve burs vermek isterseniz lütfen Abel Çınar olarak isim belirterek Tohum Otizm Vakfı'ndan Mali İşler Uzman Yardımcısı Güliz Yavuz İle irtibata geçmenizi rica ederiz.

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı –  Tohum Autism Foundation

Sıracevizler Cd. Zülfikarlar İş Hanı No.27  Kat:1 Şişli İstanbul Türkiye

Tel: +90–212–244 75 00  Faks: +90–212–244 75 04

info@tohumotizm.org.tr

Bugün Abel imzanı bekliyor!

Abel Çınar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «taskolej@taskolej.k12.tr: Otizm'li Çocuğumun Sponsora İhtiyacı Var». Abel ve imza atan diğer 258 kişiye katıl.