Please ask Saint Mary Draperis Church to allow Kelebek Corset Shop to remain in its historic location. 78 yıllık Santa Mariya Draperis klisesine ait tarihi dükkanın tahliye işlemleri durdurulsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Kelebek Korse Mağazası Beyoğlu'ndaki en eski tarihi dükkandır. Caddedeki azınlıklara ait son dükkandır. Bir dönemın alışveriş kültürünü temsil eden tarihi dekoruyla dikkat çeken bu dükkan değil kapatılmak ayakta durabilmesi için teşvik edilmelidir.

Kelebek is the last historic, family-owned minority business on Istanbul's Istiklal Avenue.  It has operated its current location since 1936.  If Kelebek is evicted, Istanbul's residents will lose yet another piece of their history.  The Avramoğlu family (nine people, two of which are elderly and bedridden and four of which are school-age) will lose their livlihood.

Not: Kampanyayı imzaladıktan sonra Facebook ve Twitter hesaplarınızdan paylaşarak daha çok kişinin haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.