Tarih, Cografya ve Fesefe Grubu derslerine yönelik yeni sinav sistemi hakkında

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Degisen sınav sisteminde Tarih,Cografya ve Felsefe grubunun soru sayısı dolayisiyla onemi azalmıştır.Özellikle ogretmenlerin ve uzmanlarin da görüşünün alinarak yeniden bir duzenleme gerektirmektedir.YGS ve LYS deki soru sayılarına en azından dönülmesi gerektiği fikrindeyiz.Her bilim ve disiplin kadar onemli olan vu derslerin ogrenciler açısından itibarinin geri dönmesini temenni ediyoruz.Ozel kurumlarda isten çıkarılmaların olmasina ve kurslarin sadece Turkce-Matematik uzerine islevsel hale gelmesine müştereken tepkiliyiz.Sosyal disipline önem vermeyen,klasik egitim sistemi artik gunumuzde gelismis ulkelerde yok denecek kadar azdir.16.yy urunu olan bu egitim ve sinav sisteminin duzelmesini biz tarih,cografya ve felsefe grubu ogretmenleri olarak umit ediyoruz.

Bugün saydan emrah imzanı bekliyor!

saydan emrah davran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tarih, Cografya ve Fesefe Grubu derslerine yönelik yeni sinav sistemi hakkında». saydan emrah ve imza atan diğer 2.023 kişiye katıl.