Tarih öğretmeni en az 1071 atama istiyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

• Tarih öğretmenleri olarak her yıl atama sıkıntısı yaşamaktayız. Her yıl binlerce mezun vermekte olan tarih bölümüne ne yazıkki her yıl ayrılan kontenjan 300-400 ü geçmiyor. Bu durum bizleri bir eğitimci olarak fazlasıyla üzmekte ve yormaktadır.  Her yıl bu üzüntüyü ve stresi yaşamak istemiyoruz. Bizlerde tarih öğretmeni olarak  öğrencilerimizle buluşmak, onlarla vakit geçirmek ve onlara tarih anlatmak  istiyoruz. Öğretmenlik mesleğimizi yapmak istiyoruz. Ama ne yazık ki bu durumdan mahrum bırakılıyoruz. Hayallerimizi, umutlarımızı her yıl ertelemek zorunda bırakılıyoruz. Artık bu duruma bir son verilmesini istiyoruz. Adaletli bir atama olan 4 haneli sayılarla atanmak istiyoruz. Her yıl en az 1000 atama yapılmasını istiyoruz. Çünkü tarihçiler olarak bizler bunu hakkediyoruz . Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Tarih dersine artık gereken önemin verilmesini talep ediyoruz. Bizlerde atanmış bir öğretmen olarak kafamız rahat bir şekilde hayatımıza devam etmek istiyoruz. Hakkımız olan en az 1000 atama olduğunda ve bizlerde atandığımızda hem ailemize hemde çevremize karşı daha enerjik, daha mutlu dolu bir birey olarak hayatımıza devam etmiş olacağız.