Biyomühendislik biz laboratuvar istiyoruz ülkemiz için

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

mühendislik prensiplerinin biyolojiyi de içerecek şekilde uygulandigi sistemlerin dayandigi bilim dalıdır, diger bir deyişle, moleküler biyoloji, biyokimya, mikro biyoloji, hücre metabolizmasi ile, temel mühendislik ve malzeme bilimlerindeki hızlı ilerlemeler sonucu gelişen biyolojik teknikler ile mühendislik ilkelerinin canli sistemlere ve bunlarda karşılaşılan sorunlara uygulandigi bir bilim dalıdır. biyoproses mühendisliği, genetik mühendisliği ve biyomedikal mühendisliği alt dallarindan oluşur..Yani bizi birçok tıbbi malzemede dışarı bağlılıktan kurtaracak bir bölüm, doğal kaynakların kullanımı ve yeni şeylerin üretiminde bize gereken bir alan ve devlette hiçbir kurumda iş imkanı ve laboratuvarı yok. BİZ LABORATUVAR İSTİYORUZ ÜLKEMİZ İÇİN

Bugün semra imzanı bekliyor!

semra gezer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tarım ve sağlık bakanlıkları ve berat Albayrak:Biyomühendislik». semra ve imza atan diğer 273 kişiye katıl.