Türkiye’deki Barınaklar Denetlensin! Kenesi Kırık Kedinin Sorumluları Araştırılsın!

Türkiye’deki Barınaklar Denetlensin! Kenesi Kırık Kedinin Sorumluları Araştırılsın!
Bir canlıya acı çektirmek bu kadar kolay olmamalı. Gözlerine bakın ve onun sesi olun!
27 Ağustos 2020 Ceren T. tarafından Üsküdar Belediyesi Minik Dostlar kliniğine götürülüp operasyon oldu. Bu halde sokaga bırakıldı.
Biz bulduğumuzda yemek tabağının başında ağlıyor,kokluyor ama yiyemiyordu. 7 Eylül 2020 tarihinde tekrar Minik Dostlar kliniğine götürdüğümüzde artık çenesinin kapanmayacağını hayatına bu şekilde devam edeceğini hatta bir de boğazını delip trekeostomi ile hayat standardını iyileştirceklerini söylediler ve barınağa gönderdiler.
Bunun üzerine 9 Eylül 2020 tarihinde çocuğu Üsküdar Belediyesi Barınağından Beşiktaş’da özel kliniğe aldırdık (Hilal K.)
Çocuk baştan sona yanlış bir operasyon kurbanı, çene kırılıp tekrar ameliyat oldu. Kısırlaştırma yapıldı ve bugün sağlığına kavuştu.
Şimdi soruyorum size; Biz bunları yaparken öbür tarafta belediyenin ortapedi doktoru, bizim vergimizle aldığınız maaşınızı gönül rahatlığı ile yiyebiliyor musunuz? Ya siz Üsküdar belediyesi bu karıştırdığınız, kaçırdığınız , yanlış operasyon yaptığınız çocuklar icin bir dur noktanız var mı. Lütfen el insaf... biraz merhamet artık.