Koko meriç izgiye geri verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Tarım ve Orman Bakanlığı ve tarafına Beyza Bilgen bu kampanyayı başlattı

Simdi bu satırlar yazacağım sey bi fenomen tarafından yazılmıştır "Arkadaşlar bu belkide simdiye kadar yaşadığım en üzücü, benim için en yıkıcı olaydır.  Doğduğu ilk günden beri (7ay)kadar yanımdan 1dk ayrılmadığım her anımı  paylaştığın bir hayvan olarak değilde evlat olarak gördüğüm ve gözümden sakındığım kolon benden bu şekilde siddet ve nefret dolu bir şekilde koparıldı. Tarım ve orman bakanlığında çalışan videodaki sivil CEMAL GÜVEN isimli memur ,umarım bu video gözünden sakındığın herkes tarafından izlenir. Umarım acımı hepsi hisseder .doğal ortamı değil diye şikayet ettiğiniz o maymun bensiz kaldığında bunu söylemeye çok korkuyorum ama belkide ölecek, biliyorum yemek yemez o beni görmeden uyuyamaz. Bize genetiği en yakın o hayvan bana hiç kimsenin hissettirdiği SEVGİYİ yaşattı. Kokyla bir kez tanışan herkes bu MUCIZEYE tanık oldu. Şimdi nerede napıyor bilmiyorum canım çok acıyor, benim minik bebeğim, zararsız masum küçüğüm bazı çok bilmişlerin egosunun kurbanı oldu. BU BANA YAPABİLECEĞİNİZ EN KÖTÜ ŞEYDİ. ALLAHINIZDAN BULUN,KOKOYU İSTİYORUM. İZLEYİN,IZLETIN VE PAYLAŞIN. LÜTFEN BU ÜLKEDE ADALETİN BU ŞEKİLDE İŞLEMEDİĞİNİ GÖSTERIN BANA�" ondan zorla alınan koko geri gelmeli ayıt olduğu yere babasına geri verilmeli lütfen bize yardımcı olun sesimizi duyuralım

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.