Koko geri gelsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafına Nisa Karakurt bu kampanyayı başlattı

Koko adlı bir maymunun vahşi olduğu gerekçesiyle sahibinden şiddetle alınıyor olması ama sokaktaki aç,susuz,tecavüze uğrayan,öldürülen,türlü türlü hastalıklarla savaşan ve daha bizim bilmediğimiz binlerce sorunla ugraşan yüzbinlerce hayvana kimsenin elini bile uzatmaması bu nasıl bir davranış nasıl bir adalettir ki...Ev ortamına alışmış kuş,köpek kedi ve hangi hayvan olursa olsun ev dışında zorlanacağı,eksiklik hissedeceği,yemek yemeyeceği belki hasta olacağı ve alıştığı ortamını arayacağı kesinlikle ortadadır. Koko da aynı şekilde doğasını görmeden direk ev ortamına alıştığı için gittiği her yerde sahibini arayacaktır. Sahibini ve kendine gösterilen sevgiyi arayacaktır. Fotoğraflarda da görüldügü gibi Koko zorla tutulmuyor,harhangi bir şekilde  sahibine kendisine yada çevresine zarar verici bir harekette bulunmuyor,güzel bir şekilde bakılıyor ve en önemlisi mutlular.Koko doğuştan beri ailesi olarak bildiği onu büyüten ve ona bir bebek gibi bakan Meriç İzgi'den ayrıldı.Ve şu an büyük ihtimalle durumu çok kötüdür.

Lütfen Meriç İzgi ve Koko'nun gözyaşlarına elinizi vicdanınıza koyup bakın. Koko tekrardan ailesine ve tüm sevenlerine kavuşsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.