Ağ balıkçılığı izmit marmara bölgesi körfez sularında 3 yıl durdurulması.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba,

Ben körfez bölgesinde amatör olarak yıllardır balık tutmaktayım.Bölgemizde balık gelişimi ve tür bakımından çok ciddi sıkıntılar yaşamaktayız.Düzenli olarak 2 yıldır kocaeli büyük şehir belediyesi tarafından Nisan ayında denizimizde yetişmesi ve türlerin çoğalması için düzenli yavru balık salımı gerçekleşmekte ve bu balıklar yasak yapılan yada sezonunda yapılan gırgır balıkçılığı ve ağ balıkçılığı sebebi ile tutulma boylarının altında yakalanarak gelişimlerini tamamalamadan tükenmekte.izmit marmara körfez bölgesinde 3 yıl süre ile resmi yada kaçak şekilde gırgı ve ağ balıkçılığının durdurulmasını ve balık türlerinin çoğalması ile alakalı yardımlarınız istemekteyiz.başlatmış olduğum imza kampanyasını sende imzala belki yetkililere ulaşır.

Bugün UĞUR imzanı bekliyor!

UĞUR AĞIRKAYA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tarım ve hayvancılık bakanlığı: Gırgır ve Ağ balıkçılığı marmara bölgesi körfez sularında 3 yıl durdurulması.». UĞUR ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.