elektronik sigara yasal olsun !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben günde 1,5 paket sigara içen birisi olarak 14 aydır sigarayı tamamen bıraktım ve bana sigarayı bıraktıran şey Alo 171 yada nikotin bantları değil, elektronik sigaradır. Yasak olduğunu bile bile, patlıyor bunlar ve sigaradan daha zararlı diye televizyonlar da dönen haberleri aldırış etmeden gidip satın aldım ve kullanmaya başladım. Bu  sigaradan daha zararlı haberlerini yapan televizyon kanallarına devletin baskı yaptığını düşünmeden edemiyorum çünkü... Devlet büyüklerimizin politikası üretip para kazanmak değil, vergiler ile kasasını doldurmaktır. 10 liralık bir sigara paketinden 8,5 lira vergi alan devlet tam 14 aydır benden vergi alamıyor ve bu rakam yaklaşık 8 bin liraya tekabül ediyor. Yani haliyle benden bu parayı alabilmesi için elektronik sigarayı kullandırmaması  gerekiyor. Avrupa da yapılan araştırmalara göre sigara; elektronik sigaraya göre %95 daha zararlı sonucuna varılmıştır.

#elektroniksigarayasalolsun

Bugün ozan imzanı bekliyor!

ozan demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «tapdk: elektronik sigara». ozan ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.