Talha montunu çıkarsın.

0 have signed. Let’s get to 100!

Talha ve onun mont ile olan bağlantısı son günlerde rahatsız edici boyuta ulaştı.

Arkadaşları olarak biz, onun kavurucu sıcak günlerde dahi üstündeki o kalın monttan vazgeçmediğini gözlemledik. Onu bırakmadığını gördük.

Nadir durumlarda tüm arkadaşlarının baskısıyla montunu en fazla 5 dakikalığına çıkarıp, sonrasında başka bir boş nedenle tekrar giydiğini biliyoruz.

Bu sağlıklı değil. İnsan vücut sıcaklığı kendini dengeleme özelliğine sahiptir. Fakat Talha her ortamda aynı kalın, izole edici montu giyerek vücudunu bir nevi kabuk içine hapsediyor. Bu aynı zamanda sıcaklığı da hapsetmek demek. Gün boyunca ortaya çıkardığı ısı kalın çeperli monttan dışarı geçemiyor ve böylece vücudu sürekli ısınıyor. Aynı zamanda bunu yaz aylarında kavurucu sıcakta yapması, onun sağlığına büyük bir tehdit.

Dış dünyadaki asıl hava sıcaklığını önemsemeden, her daim ve her durumda bu montu giymesinin, hem kendisi hem de montu için zararlı olduğunu ona anlatmamız gerek. Bire bir konuşmak işe yaramadığına göre, ancak bir seçenek kalıyor:

Bu fikrin arkasında duran insan sayısını göstermek.

Siz de sadece bir imza atarak ve kampanyayı paylaşarak Talha'nın kendi sağlığına önem vermesini sağlayabilirsiniz.

Talha özgür kalsın. Talha sağlıklı kalsın. Talha, montunu çıkarsın.

Today: Cem Kaan is counting on you

Cem Kaan Özcan needs your help with “Talha montunu çıkarsın.”. Join Cem Kaan and 23 supporters today.