0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYIN!
BUGÜN TACİZE UĞRADIM, POLİSE GİTTİM ANCAK 'BU SUÇU KANITLAYAMAZSIN' DİYEREK ŞİKAYETİMİ GERİ ÇEKTİRMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR. BAĞIRDIM, AĞLADIM, LÜTFEN BİR KADININ GÖZÜNDEN YAŞADIKLARIMI OKUYUN!
 Bu sabah, saat 11'de işim gereği mağazaları denetlemek üzere gittiğim semt Kadıköy Suadiye Mahallesi, Ayşeçavuş caddesi'ndeki Taner Börek'te TACİZE UĞRADIM!
Mekana girdim, iş tabletimi şarja vermek için rica ederek kahvaltımı yapmak için masaya oturdum. SAPIK ELEMAN ...kişi beni "Tabletiniz şarj olmuyor." diyerek tabletin olduğu tarafa çağırdı.
Tabletimde bir sıkıntı olduğunu fark ettikten sonra işim aksayacağı için üzüldüm, SAPIK kişisi 3 defa yanıma gelip "Üzülme, üzülen insanlara dayanamıyorum" tarzı cümleler kurdu. Bu cümlelere insani cümleler gözüyle baktığım için ve iş tabletimdeki soruna yoğunlaştığım için adamın yüzüne bile bakmadım, 3.seferde artık rahatsız oldum.
AĞLAYARAK YAZIYORUM; SAPIK BİR ANDA YAKLAŞIP ÖNCE ALNIMDAN ÖPTÜ, ARADAN SANİYE FARKI GEÇMEDEN ÜZÜLMENE DAYANAMIYORUM, HADİ SENDE BENİ ÖP DİYEREK KAFAMI BİR ANDA ÇEKİP DUDAĞIMDAN ÖPTÜ.
SİNİR KRİZİ GEÇİREREK AĞLAMAYA VE BAĞIRMAYA BAŞLADIM, MEKANDAN APAR TOPAR ÇIKARKEN HERKES OLAYA ŞAHİT OLDU, BENI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIRLARKEN MEKANIN SAHİBİ GELDİ VE "SEN POLİSİ KARIŞTIRMA, BIZ ONU KOVACAĞIZ" DİYEREK BENI ALDATMAYA ÇALIŞTILAR.
Polisi arayıp şikayetçi olacağımı söyledim, polis geldi ve sapık kişisi olay yerinden kaçtığı için uzun bir süre onu bekledik. Geldikten sonra karakola gidip, şikâyetçi olmak için elimden geleni yaptım ama bana yardımcı olan, DESTEK ÇIKAN KIMSE ÇIKMADI.
 KAMERA YOK, KANITLAYAMAZSIN İFADESİ VERİLDİ. 'BİZ ONU KOVACAĞIZ' DİYEN MEKAN SAHİBİ BİR ANDA BUNU SÖYLEYİP "EĞER ISPATLAYAMAZSAN BİZ SANA HAKARET DAVASI AÇACAĞIZ" DİYEREK ÜSTE ÇIKMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR.
 Saatler süren karakol macerası adamın bana özür dilemesiyle ve benim artık bitmiş ve sinir sistemim yıpranmış bir şekilde son buldu. TRAVMA YAŞIYORUM, EVE GELENE KADAR HASTA İNSANLAR GİBİ İNSANLARLA İLETİŞİME KAPALI, KORKARAK YÜRÜDÜM.
LÜTFEN YAYIN. KADIKÖY, SUADİYE MAHALLESİ, AYŞEÇAVUŞ CADDESİ, TANER BÖREK, ..... SAPIK Benden önce bu durumu yaşayan ve benden sonra yaşayacak olan kadınlar, belki küçük kız çocukları, bunun önüne geçmek istiyorum, elimden geleni yapmak istiyorum, LÜTFEN YARDIM EDİN.

Bugün Pelin imzanı bekliyor!

Pelin Erfındık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TACİZCİ SAPIK YAKALANSIN! BAŞKA KADINLARA VE ÇOCUKLARA DA YAPMASIN! SESİMİZİ DUYUN!». Pelin ve imza atan diğer 204 kişiye katıl.