0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Her 4 dakikada bir 5’ten fazla çocuk, kadın, eşcinsel bireyler taciz ya da istismara uğramakta ve can vermektedir.  Daha fazla Özge Can, Öznur Ocaklı, Hadiye, Petro Melikşahoğlu, Ferhat İlken, Çağla Joker, Roşin, Ahmet Yıldız ve nicesi ölmesin. Kastamonuda İmamhatip Ortaokulunda hademe tarafından kazan dairesinde istismara uğrayan ve istismarcısının serbest bırakıldığı 10 yaşındaki kız, Mahallesindeki mobilyacı tarafından istismara uğrayan 8 yaşındaki kız, Mardinde Polis tarafından istismara uğrayan genç kız, Manavgat’ta annesi kolon kanseri olan 4.5 yaşında öz babası tarafından 1.5 yıl tecavüze uğrayan küçük kız, 3 yaşında iç organları parçalanacak derecede tecavüze uğrayan küçük kız, 17 yaşında meme kanserini yenip babası tarafından tecavüz edilip öldürülen genç kız.. Okurken bile kanımızı donduran bu istismar bile denmemesi gereken VAHŞETLERİ durdurmak bizlerin görevi. Onların korku dolu gözlerinin çığlığı olmak bizlerin görevi! Ne çeşit  istismarda bulunursa bulunsun bu kişilerin hiçbir şekilde cezalarında herhangi bir indirim olmaması, mühebbet hapis cezasına çarptırılmaları ya da asılarak veya yaktıkları gibi yanarak ölmelerini istiyoruz! Aynı zamanda her aileye çocuk gelişimi ve sosyal, psikolojik eğitim verilmesini istiyoruz!

Bugün Rezzan imzanı bekliyor!

Rezzan AYTEKİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Taciz ya da İstismar girişiminde ya da fiilinde bulunanlara ağır ceza UYGULANSIN!». Rezzan ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.