Tabancası ile köpeği vuran kişi cezasını almalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Antalya Manavgat Karacalar mah Topuzlar Mevki No 17 de Mayis ayi basında, kapımızın önünde ağzı bağlı, açlıktan ve susuzluktan ölmekte olan bulduğumuz bir köpek vardı. Olay günü olana kadar besledik, sahibi çıkar diye bekledik. Taşınma esnasında komşu olan bir kişi, Pati ismini verdiğimiz köpeğe, boynundan ölmesi maksadı ile ateş etmiş. Gören ve neden yaptınız diyen komşular var, şikayet edeceğimizi duyan komşular görmedik, duyduk sadece demeye başladılar. Bize de: Bulaşmayın o aile sıkıntılı, başınızı belaya sokar dediler. Şükür ölmedi Pati. Eşim köpeği kanlar içinde kapının önünde yatar görünce, hemen atletini çıkarıp tampon yapmış ve belediyeden yardim istemiş. Çocuğumuza, kedi veya keçilerimize zarar verirse düşüncesi yüzünden jandarmaya haber edemedik, neticede aile bunlarada zarar verebilir. Oğlunun dahi elinden tüfek eksik olmayan, minik serçeleri keyfi için vuran aileden bahsediyoruz. Pati şuan Manavgat barınaginda veteriner gözetiminde duruyor. Ölmedi ama hayata küstü, yemek yemiyor su içmiyor. Sadece serum ile besleniyor. Heryere bildirmek ve gerekli cezanın almasını istiyoruz.Bu aileye dur denmezse daha çok hayvan zarar görecek. Disi olan köpeğine "dolanan" her köpeğe ateş edecektir yada dişi köpeği yavrularsa, onlarida yok edecegine eminim. Karacalar'in halkı, minik serçelerin dah av hayvani ve avlanabildigini öne sürüyor. Ceza için lütfen Sizlerde destekleyin. Pati'ler ölmesin, zarar görmesin

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep İtan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tabancası ile köpeği vuran kişi cezasını almalı». Zeynep ve imza atan diğer 77 kişiye katıl.