0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İnternet üzerinden rahatlıkla erişim sağlanabilen, ''BLUE WHALE'' (Mavi Balina) isimli oyun özellikle gençleri hedef almakta, özel hayatın gizliliğini illegal yollarla ihlal ederek tehdit/şantaj vb. yöntemlerle insanların ruh ve beden sağlığını bozmakta, dünyanın her yanında, her yaştan insanın ölümüne neden olmaktadır. Oyunla ilgisi olmayan çeşitli web sitelerinde de ''bilgi formu'', ''kayıt formu'' adı altındaki tuzaklarla insanların e-posta, telefon numarası gibi kişisel bilgileri alınarak bu bilgilerle telefon, bilgisayar kamerası gibi elektronik aletlere erişim sağlanmaktadır. Onlarca gencin ruh sağlığını bozarak, tehditle intiharına neden olan bu oyuna Türkiye'den erişim yasaklansın!

Bugün İzel Tuğana imzanı bekliyor!

İzel Tuğana Döver bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI : İnsanları tehditle ölüme götüren ''BLUE WHALE'' oyununa Türkiye'den erişim engellensin!!!». İzel Tuğana ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.