Mersin Travel Turizm Seyahat Acenteliğini Bıraksın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Genel olarak "MERSİN TRAVEL TURİZM" Firmasını tercih eden bir çok kişinin yazmış olduğu sorunları okudum ve bende o firmayı tercih edip mağdur olan kişilerden birisi oldum. Saat 21:00' da gelmesi gereken aracım tam 1 saat rötar yaparak geldi ve hiç bir şekilde açıklama yapılmadı ve otobüsün içerisinde bulunan alkol içmiş bir yolcu ile yer konusunda tartışma yaşamama rağmen hiç bir otobüs yetkileleri müdahale etmemiştir ve ben geç gelen otobüse bindiğim gibi geri inip mağdur durumda ortada bırakılmış birisiyim ve şikayetleri okuduğunuzda da herkesin aynı dertlerden muzdarip olduğunu göreceksiniz "EÇ HOLDİNG" Firması altında "LİDER ADANA TURİZM" firmasıda bulunmaktadır. Fakat herhangi bir şekilde bu firma hakkında şikayetler bu kadar yoğun değildir ve genel olarak kusursuz hizmeti ilkeleri haline getirmiş bir firmadır. Anlatmak istediğim şu ki aynı şirket altında iki firma var birisi kalite ve hizmet ilkelerine kendilerini adamış sorunsuz bir şekilde hizmet verirken "MERSİN TRAVEL TURİZM" isimli firmanın ve çalışanlarının hiç bir şekilde seyahat acentalığı ile alakası olmamasına rağmen hala bu sektörde faaliyet göstermesi gerçekten çok saçmadır. Yetkilelere sesleniyorum sizlerden tek ricam benim ve benim gibi diğer şahıslarında şikayetlerini dikkate alıp "EÇ HOLDİNG" Şirketi altında  faaliyetini göstermekte olan "MERSİN TRAVEL TURİZM" firmasına denetlemelerinizi arttırın yada bu işi iş âhlakı ile yapamadıklarına sizde inanırsanız bu firmayı faaliyet listenizden kaldırıp otobüslerini "LİDER ADANA TURİZM" Firmanıza tesis ederseniz sevinirim. İlginiz ve Alakanız için Sizlere Sonsuz Teşekkürlerimi iletirim.

Bugün İLKAY imzanı bekliyor!

İLKAY DEMİR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü : Mersin Travel Turizm Seyahat Acenteliğini Bıraksın.». İLKAY ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.