Veteriner klinikleri sokak hayvanlarını ücretsiz tedavi etsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba. Sokakta ilgilendiğimiz kediler ve köpekler için böyle bir kampanya başlatmak istedim. Bazen sokakta yaşayan hayvanları belediye veterinerlerine götüremediğimiz anlar oluyor. Eğer durumları ağır oluyorsa özel bir kliniğe götürebiliyoruz mecbur. Benim sürekli gittiğim ve sokak kedilerini götürdüğüm bir veteriner kliniği var ve hastalanan yavruları ve anneleri acil durumlarda oraya götürüyorum. Her seferinde 80 liranın üzerinde ücret ödüyorum. Ben çok fazla kedi ile ilgileniyorum ve bir süre sonra çok masraflı olmaya başlıyor. Tamamen ücretsiz olması elbet güzel olur ama olmasa bile makul bir ücret belirlense ve sadece o ücret verilse daha sağlıklı bir durum olur. Sadece ben değil sokak hayvanlarının sağlığını düşünen insanlar da bana hak verecektir diye düşünüyorum.

Bu konuda desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Bugün Türkan imzanı bekliyor!

Türkan Ulutaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C Tarım ve Orman Bakanlığı: Veteriner klinikleri sokak hayvanlarını ücretsiz tedavi etsin.». Türkan ve imza atan diğer 254 kişiye katıl.