Yabancı uyruklu tıp öğrencilerine staj kararı uygulanmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

STS-2 sınavından sonra onay mektubunun gelmesinde olan gecikme ve yalnız bu mektuptan sonra başlaya bildiğimiz  6,5 aylık döneminde hiç bir ücret ödenmeden yabancı ülkede staj yapmanın maddi ve manevi zorluklarını, hastanede staj yapmakla TUS sınavına çalışmaya zamanın kısıtlanmasını göz önünde bulundurarak yabancı uyruklu tıp fakültesi öğrencilerinin daha önce olduğu gibi STS-2 sınavına girip, denklik işlemlerini tamamladıkdan sonra TUS sınavına gire bilmelerini, 6,5 aylık staj kararının kalkmasını, aksi takdirde en azından staj tamamlama işlemlerini kendi ülkemizde tamamlamayı ve ya onay mektubunu beklemeden STS-2 sınavında başarılı olduğumuz halde staja başlamamızı ve emeğimizin maddi karşılığını almayı talep ediyoruz.

Teşekkürler

Bugün Türkan imzanı bekliyor!

Türkan Memmedli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Sağlık Bakanlığı: Yabancı uyruklu tıp öğrencilerine staj kararı uygulanmasın.». Türkan ve imza atan diğer 2.276 kişiye katıl.