Tarsus’da yeni açılacak devlet hastanesine görev şehidi Kadir SALDUZ’ un adı verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Tarsus Devlet Hastanesi Pandemi Yoğun Bakımda görev yapan hemşire arkadaşımız Kadir Salduz 24 saatlik nöbetini teslim ettikten yorgunluktan biraz dinlenmek için uzandığı kanepeden bir daha kalkamadı.Bütün nöbetlerinde olduğu gibi yine o nöbetinde de  bir çok hastaya şifa olmak için elinden gelenin en iyisini yaptı. Bu sefer hasta olduğunu bilmeden çalışıp çok daha fazla yorulmuştu.Onun gibi temiz kalpli, herkes tarafında sevilen bir insanı kaybetmek  ailesi, ekip arkadaşları sağlık çalışanları ve bütün halkımızı derinden üzmüştür. Bizler ekip arkadaşları olarak çalıştığımız alanda onu unutmak, unutturmak istemiyoruz. Kadir abimiz ve ailesine olan vefa borcunun ödenmesi için bir kaç ay sonra faaliyete geçecek olan ilçe hastanemize görev şehidimizin isminin verilmesini yürekten istiyoruz. Bu konuda gerekli mercilere sesimizi duyurabilmek için desteğinize ihtiyacımız var. Lütfen kampanyamızı imzalayarak yanımızda olun. Sağlıkla kalın..