İlaç terörüne son vermek için alternatif tıbbın önünü aç

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Yılda 25 kutu ilaç tüketiyoruz evet yanlış okumadınız Türkiye'de kişi başına tüketilen ilaç sayısı 25 kutu olduğunu sağlık bakanlığı açıkladı. İlaçlar hastalığın temel nedenlerini asla çözmez, hastalığı iyileştiriyor gibi görünse de vücudumuza ciddi zararlar verirler. Bir alternatif tıp metodu olan hacamat ile bir çok hastalık tedavi edilebilirken maalesef dış kaynaklı ilaç firmalarınca bu tedavi metodunun yayılması engellenmiştir. Hacamat tedavisi, çok basit ve yan etkisi olmayan bir tedavi olmasına rağmen yasalarca sadece doktorların hacamat tedavisi uygulamasına izin verilmiştir bu yasa ilaç firmalarının baskısıyla art niyet gözeterek çıkartılmıştır. Avrupa'da alternatif tıp eğitimi alan herkes, hacamat tedavisi uygulayabilmekte iken Türkiye de ise sadece doktorların tekeline bırakılmıştır ve maalesef doktorların çoğu alternatif tıbba inanmamaktadırlar. Türkiye halkının sağlığı için alternatif tıbbın önünün açılmasını istiyoruz, alternatif tıp eğitimi alan herkesin hacamat tedavisi uygulayabilmesi için gerekli yasal düzenlemenin yapılmasını istiyoruz.

Bugün Hamza imzanı bekliyor!

Hamza Çakırmelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Sağlık Bakanlığı: İlaç terörüne son vermek için alternatif tıbbın önünü aç». Hamza ve imza atan diğer 3.181 kişiye katıl.