0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK'DE BELİRTİLEN 6. 7. VE 10. MADDELER GEREĞİ ÖZEL TİYATROLARIN ÜCRET KARŞILIĞI OKUL İÇERİSİNDE SOSYAL FAALİYET YAPMASINA ENGEL OLAN KANUN GEREĞİ ÖDENEKSİZ ÖZEL TİYATROLARIN BU DURUMDAN DOĞAN  MAĞDURİYETİ İVEDİ OLARAK GİDERİLMESİ. GEREKİRSE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN MÜFETTİŞ TAYİN EDİLMESİ. İL MİLLİ EĞİTİM KOMİSYONUNUN İNCELEME SONUCUNDA TEFTİŞ EDİLEREK ÖDENEKSİZ  ÖZEL TİYATROLARA İZİN VERİLMESİ VEYA BU SORUNA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ MAĞDUR EDİLEN ÖDENEKSİZ ÖZEL TİYATROLARA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇIKARILMASINI ARZ VE TALEP EDERİZ.

Bugün Muammer imzanı bekliyor!

Muammer BAŞAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Milli Eğitim Bakanlığı: Milli eğitime bağlı tüm okullarda yapılan sosyal etkinlikler tekrar ücretli hale gelsin». Muammer ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.