Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri 2017'de yaz stajı yapmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Anestezi, Acil Tıp Teknisyeni, Tıbbi Laboratuvar gibi alanların yaz stajı yapmamasına rağmen hemşirelik alanı öğrencileri "36 iş günü" yaz stajı yapmak zorunda. Geçen sene de bahsettiğim bölümler "20 iş günü" staj yaparak hemşirelik öğrencilerinden sonra başlayıp önce bitirdiler. Buna rağmen bu sene sadece hemşirelik öğrencilerine yaz stajı zorunlu kılınıyor. Biz de hemşirelik öğrencisi olarak zorunlu kılınan yaz stajını yapmak istemiyoruz. Geçtiğimiz sene zaten yaz stajı yaptık, bunula birlikte okul döneminde yaptığımız staj da cabası. İlgili yüksek makamlara ve değerli vekillerimize konuyu daha yakından takip etmesini sağlamak için lütfen kampanyayı imzala ve sen de destek ol.

Bugün Can imzanı bekliyor!

Can Karyağdı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI: Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri 2017'de yaz stajı yapmasın.». Can ve imza atan diğer 124 kişiye katıl.