Asgari Ücretli Çalışanlardan Gelir Vergisi Kesintisi Kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Asgari ücret alarak ev geçindirmeye çalışan, ailesine bakmaya çalışan insanlardan Gelir Vergisi Kesintisi yapılmasın. 1.404,06 Tl ala birisi; ev kirası, mutfak gideri, elektrik, su, yol, okul, iş gibi alanlara harcama yapmak zorunda kaldığında Bakanlığın yapmış olduğu hesaba uymuyor. Geçinilemiyor. 1.404,06 Tl'lik asgari ücret alan birisinden Gelir vergisi Kesintisi yapılmazsa 226,63 Tl daha eklenecek maaşına ve bu hayat standartını daha üst bir duruma taşımaya yetmese de biraz olsun rahatlatacaktır. Bu konuda sessiz kalmayalım. Herkesin çevresinde Asgari ücretle çalışan dostlar var. Bir çoğumuz bile Asgari ücret alıyor olabiliriz. Adı üstünde Asgari Ücret. Daha ne kesintisi yapılıyor. Zaten En alt limitten veriliyor birde kesiliyor. Asgari Ücrete Yapılan sözde Zamlar kimseyi tatmin etmiyor. Gelir vergisi kaldırılsın Asgari ücret bu günün durumunda 1630,69 olarak devam etsin. Gelir Vergisi Asgari Ücretliler için kaldırılsın.

Bugün sistem ortopedik ve tıbbi cihazlar imzanı bekliyor!

sistem ortopedik ve tıbbi cihazlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Maliye Bakanı Naci AĞBAL: Asgari Ücretli Çalışanlardan Gelir Vergisi Kesintisi Kaldırılsın». sistem ortopedik ve tıbbi cihazlar ve imza atan diğer 109 kişiye katıl.