Kargo Firmalarının "Geldik Bulamadık" rezilliği son bulsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her gün binlerce insan, hemen tüm kargo firmalarının yaptığı bir sorunla boğuşmak için türlü çabanın içine giriyor: "Geldik, sizi bulamadık, gönderinizi gelin şubeden alın." Bazı kargo firmaları bunu neredeyse alışkanlık haline getirmiş durumdalar. Ne yazık ki, (yüksek yatırım maliyeti gerektirmesi nedeniyle) sektöre giriş bariyeri çok yüksek olduğundan oligopol piyasa oluşturmuş durumdalar. Bu konuda herhangi bir şikayet mekanizması da bulunmuyor ya da işlemiyor. Tek işleri gönderiyi muhatabına iletmek olan bu kurumlar bu işi yapmıyorlar.

Bu sorun, her gün çok sayıda insanı kitlesel olarak mağdur etme boyutuna ulaşmış durumda. Bu sebeple, bu firmaların denetim altına alınması, gerekirse cezai müeyyide uygulanması gerekiyor.

Bugün Özgür imzanı bekliyor!

Özgür Eyiol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. : Kargo Firmalarının "Geldik Bulamadık" rezilliği son bulsun!». Özgür ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.