Sigarayı tiyatronun dışına atalım

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sigara'nın zararları herkes tarafından biliniyor ve toplu alanlarda içilmemesi için gerekli önlemler adım adım alınıyor. Her türlü kepazeliğin olduğu televizyonlarda bile sigara yasağı aktif bir şekilde uygulanıyor ancak devlet tiyatrolarında, tiyatro kapalı alan olmasına rağmen, bu yasağa aldırış edilmiyor.

Tiyatrodan çıktıktan sonra tüm kıyafetlerimiz duman kokuyor. Malesef çocuk tiyatrolarında bile aynı sorun mevcut ve artık bu sorunu hep birlikte çözmemiz gerekiyor.

Gerek sahne önünde gerekse sahne arkasında sigara içmek yasaklansın ve sanatçılar tarafından bu tiyatro izleyicilerine bir saygı göstergesi olarak kabul edilsin.

GEÇMİŞTE ŞEHİR İÇİ OTOBÜSLERDE DAHİ SİGARA KULLANIMI SERBESTTİ

İtiraz edenler tepkiyle karşılaşıyordu fakat bugün bu yasağı kimse tartışmıyor ve hayat dünle kıyaslanamayacak şekilde daha iyi.

BUGÜN BİR ADIM DAHA ATMA ZAMANI!

Sanatın topluma yol göstermesi gerektiğine inanan bir birey olarak sizlerden rica ediyorum.

Bu kampanyayı imzalarınızla ve arkadaşlarınızla paylaşarak destekleyin.

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Gundogan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI: Devlet tiyatrolarında tiyatrocuların sigara içmesi yasaklansın». Fatih ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.