Müzelerimiz, gece klubü, parti mekanı ya da restoran değildir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Saltanat kayıkları, el yazmaları, Milli mücadele yıllarında kullanılan bir kayık, tarihi kadırga, tuğralar ve armalar, Ertuğrul Yatına ait bazı parçalar, Bizans’ın Haliç sularını kapatmak için kullandığı demir zincir, Nusret mayın gemisinin parçaları ile maketi, İnebahtı Deniz Muharebe’sine ait bir sancak ve Barbaros Hayrettin Paşa’nın sancağı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Florya’da kullanmış olduğu sandallar, birçok deniz savaşına ait pek çok tablo, silahlar, Rauf Orbay’a ait özel eşyalar, birçok geminin maketi, farklı tarihlere ait denizcilik belge ve bilgileriyle denizcilikte kullanılan birçok materyal ve giysi.

Bütün bu değerli ve eşsiz eserlerin sergilendiği İstanbul, Beşiktaş'taki Deniz Müzesi' nde 24 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilmesi düşünülen ''İyi müzik, enfes lezzetler ve çeşitli eğlencelerle unutulmaz bir gece yaşamaya ne dersiniz?'' sloganıyla pazarlanmaya çalışılan ve ''tüm misafirlerine, gecenin ilerleyen saatlerinde hareketlenecek eğlence ve gece yarısından sonra başlayacak ve 03.00’e kadar sürecek after-parti'' vaad eden Time Out İstanbul Müzede Bir Gece etkinliğinin iptal edilmesi ve müzelerimizin bu tip etkinlikler için kullanımına asla izin verilmemesi için hepinizi bu kampanyayı imzalamaya davet ediyorum.

Bugün Behlül imzanı bekliyor!

Behlül Tetik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı: Müzelerimiz, gece klubü, parti mekanı ya da restoran değildir.». Behlül ve imza atan diğer 76 kişiye katıl.