Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Yaşadığımız her noktadan sorumluyuz

HİÇ BİR KİMSE MAKAM YADA MEVKİ OLARAK ÜSTÜNLÜĞE SAHİP DEĞİLDİR. ASIL ÜSTÜNLÜK
KİŞİNİN İNSANLIĞI İLE ALAKALIDIR.
HİÇ BİR MAKAM, VATANDAŞLA RİCA MİNNETLE BULUŞTURULMAMALI, HALKA AÇIK OLMALIDIR,
YEREL, GENEL, ve MAHALLİ YÖNETİMLERDE HALKIN GÖZÜ OLARAK ANINDA ÇÖZÜME ULAŞABİLEN (HALK GÖZÜ BİRİMİ) 7/24 HAZIR BULUNMALI VATANINI, MİLLETİNİ, HİÇ BİR İNSANI İLÇELERLE MAHALLALERLE SOKAKLARLA CADDELERLE HANELERLE; AYIRMAYAN, KUTUPLAŞTIRMAYAN T.C' nin BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜNÜ yönetim hangi görüşe sahip olursa olsun BU BİRİM VATANA HİZMET HAKKA HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞAN DEVLETİN GÜCÜNÜN HER AN VATANDAŞININ YANINDA ZAMANSIZ BİLE OLABİLECEĞİNİ SINIRSIZ GÜCÜYLE VAR OLACAĞINI BELGELEMELİDİR.
İLÇELERİ ve GÖREVDE OLAN KİM OLURSA OLSUN
BAŞKANLARIMIZIN YANI BAŞINDAKİ İLÇEDENDE BİR HABER OLMALARI GEREKTİĞİNİ BİLMELİDİR ve GEREĞİNİ EN ÜST SEVİYEDE YAPMALIDIRLAR. HİÇ BİR MİLLET VEKİLİ BEN ŞU İLİN MİLLET VEKİLİYİM DEMEMELİ T.C ÇATISI ALTINDA İSE;
HER BÖLGEDE ADİL OLARAK BULUNMALI
HALKLA KUCAKLAŞMALIDIR.
BANA GÖRE BAŞKENTİMİZ ANKARA dır
T.C DEKİ TÜM İLLER, İLÇE İLÇELER, MAHALLE, MAHALLELER de CADDE, HER BİR CADDE BİRER SOKAK, HER BİR SOKAK BİR HANE, HER HANE BİR T.C 'i VATANDAŞIDIR.
ÜLKEMİZİN BÜTÜNLÜĞÜNÜN ASIL ADIDIR.
TÜRKİYE bir İSTANBUL, İSTANBUL bir TÜRKİYE'dir.
Adem Aydın

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Yaşadığımız her noktadan sorumluyuz

Adem Aydın bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 4 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Adem imzanı bekliyor!

Adem Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C ISTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BAĞIMSIZ İL GENEL MECLİ ÜYESİ ADAYIYIM». Adem ve imza atan diğer 3 kişiye katıl.