Polislik için bayanlarda boy sınırı 1.60 cm olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu mesleği ta gönülden isteyen o kadar çok bayan var ki ; bu vatana, bayrağa, o üniformaya, göğsümüzde taşıyacağımız ay yıldıza büyüttüğümüz aşk, aşktan da öte bir şeydir, tarifi imkansız bir duygudur. Hele de bir bayan için bu ekmek parası için yapılacak bir meslek değildir. Çünkü bir erkek için bile zor çalışma şartları mevcutken bir bayan için hayli zordur. İşte tam bu noktada bu mesleğin zorluklarını zaten bilerek ve canı gönülden bunu kabul ederek yola çıkıyoruz. Zaten bu mesleği ciddi anlamda çok isteyen kızlarımız mesleğin maddi boyutunda değil daha çok manevi boyutundalar. Fakat polislik mülakatlarına girip 1 cm i geçtim 1 yahut 2 "MİLİM" ile elenen kardeşlerim var. Zaten Türkiye'de bayanların boy ortalaması 161. Bu noktada sağlık şartlarında belirtilen, bayanlarda 1.62 cm boy sınırının 1.60 cm'ye düşürülmesini arz ediyoruz.

Bugün Emine imzanı bekliyor!

Emine SARIYAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C İçişleri Bakanlığı: Polislik için bayanlarda boy sınırı 1.60 cm olsun». Emine ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.