Başarı

Bu kampanya 217 destekçi ile değişim yarattı!

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ödenek sıkıntısı nedeniyle tüm branşlardaki faaliyetlerini durdurma kararı almistir ve tum odenekleri durdurmustur.Bizlerin spor yapabilme hakkimizin elimzden alinmamasi ve bu ödeneğin bizlere geri verilmesi icin bir imzada siz atin.
TBESF'nin bünyesininde atıcılık, ampute futbol, tekerlekli sandalye basketbol, bilek güreşi, okçuluk, yüzme, yelken, tekerlekli sandalye tenis, badminton, atletizm, oturarak voleybol, masa tenisi, bocce, kayak, tekerlekli sandalye dans ve halter branşları yer alıyor.

Bugün Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü imzanı bekliyor!

Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI, bimer, Türkiye bedensel Engelliler Spor Federasyonu: Bedensel engelli arkadaşlarımızın spor yapma özgürlüklerinin ellerinden alınmaması için,Başlattığımız bu kampanyaya destek vermenizi rica ediyoruz.Çünkü spor bütün insanları hayata bağlar,Kendilerini özgür hissederler.Spor yapmak herkesin eşit hakkı.». Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ve imza atan diğer 216 kişiye katıl.