sulama birlikleri kapatılmasın ve özelleştirmenin önü açılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dsi sulama işini yapamamış ve hiç bir bütce ve ödenek ayrılmadan sulama birlikleri kurulmus ve cifticinin kucagina birakilmistir. ciftci kendi arasinda sectigi meclis yönetim ve baskanla kendi suyunu kendisi yöneterek bu kurumlari tesislestirmis ve devletin uzerinden buyuk bir yük alınmıstır. Simdi ise parayi veren çiftcinin yönetim meclis ve baskanliklari kapatilirak ciftcinin elinden alinarak söz hakkı bitirilmektedir. Örnek adana lokman hekim sulama birliğidir bu birlik dsi tarafindan yönetilmesine ragmen sulamanın saati 200 ila 320 tl arasindayken hemen yan kurulus birlikler ciftcinin meclisi ve baskan yonetiminde iken 35 ila 50tl arasinda sulamaktadir bu nedenle özellesme ve ciftcinin söz hakkinin kesilmesi ciftciyi zor duruma bir durumda birakacaktir. Tarımın zor gunlerden gectigi gider masraflarının hergun arttigi bir donemde bu karardan vazgecilmeli ve tarimin arkasinda durulmalidir.

Bugün mesut imzanı bekliyor!

mesut değirmencioğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlıgı: sulama birlikleri kapatılmasın ve özelleştirmenin önü açılmasın». mesut ve imza atan diğer 71 kişiye katıl.