Yapay resiflerin yapılmasının önündeki engellerin kaldırılarak Antalya kıyı şeridinde yapay resif uygulamalarının çalışmalarının başlatılmasını ve hayata geçirilmesini talep ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Gitgide tükenen balık populasyonunun Antalya kıyı şeridinde ve koylarında arttırılarak amatör balıkçılığa bir şans tanınması, yasa dışı trol balıkçılığının ve yasa dışı ağlarla yapılan balıkçılığın önlenmesi, sualtı doğal zenginliğinin korunması ve geliştirilmesi, balıkçılar için yeni av sahaları yaratılması, sportif balıkçılığın geliştirilmesi temennimizdir. Yasadışı avcılık, trollerle yapılan avcılık, deniz kirliliği vb. etmenler amatör balıkçının avlayacağı balık çeşitliliğini ve miktarını kıyı şeridinde her geçen yıl azaltmaktadır. Dünyada birçok ülkede ve ülkemizde Saros, Edremit, Yalova, Erdemli, Yumurtalık, Karataş, Bodrum, Kuşadası, Altınoluk, Ocaklar vb. yerlerde uygulanan yapay resif projelerinin, Antalya kıyı şeridi üzerindeki muhtelif koylarda da bilimsel olarak uygun bulunacak yerlerde uygulanmasını ve geliştirilmesini istiyoruz.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Ceylani bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı: Yapay resiflerin yapılmasının önündeki engellerin kaldırılarak Antalya kıyı şeridinde yapay resif uygulamalarının çalışmalarının başlatılmasını ve hayat...». Mehmet ve imza atan diğer 689 kişiye katıl.