Yemek Çekleri Marketlerde Geçsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Son günlerde gündeme gelen "yemek çekleri marketlerde geçmeyecek" söylemi yemek çeki kullanan tüm çalışanları tedirgin etmektedir. Bu düzenleme, maaşlı olarak çalışan, kendisine aylık verilen yemek çeklerini de bütçesine ek gelir olarak yazan çalışanları mağdur edecek, bütçelerini sarsacak bir düzenlemedir.

Evinin temel ihtiyaçlarını marketten temin edebilmek için öğle yemeğinden feragat eden çalışanların sayısı, yemek çeki kullanan restoran ve lokantaların sayısında fazladır. Böyle bir düzenleme söz konusu olacaksa; sadece restoran ve lokantaların dinlenmesi, onların talepleri doğrultusunda hareket edilmesi doğru değildir.

Yemek çeki kullanan çalışanlar olarak; sadece restoran ve lokantaları korumak amaçlı olan bu önlemin tekrar gözden geçirilmesini, bir düzenleme yapılacaksa da tüm tarafların dinlenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Bugün Yemek Çeki Kullanan Çalışanlar imzanı bekliyor!

Yemek Çeki Kullanan Çalışanlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı: Yemek Çekleri Marketlerde de Geçsin». Yemek Çeki Kullanan Çalışanlar ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.