Kampanya Kapatıldı

Kur'an-ı Kerim'i okumayan, anlamayan Türk kalmasın!

Bu kampanya 25 destekçiye ulaştı

Türk Halkı'nın %99'unun Müslüman olduğu bilgisiyle büyüdük. Ancak bu %99'un %1'i bile İslam'ın kaynağı Kur'an-ı Kerim'i okumadı, okuyamadı. Bir Alman İncili Almanca, Fransız Fransızca, Rus Rusça okur. Türkiye'de bile İncil Türkçe okunur ve daha önemlisi İncil, talep eden herkese ücretsiz gönderilir! Türkiye'de ise Kur'an-ı Kerim, ilk emri "oku" olduğu halde okunamaz zira Arapçadır. Her evde bulunmaz zira pahalıdır, ücretsiz dağıtan yoktur. Alanlar da okuyup anlayamadıkları için onu süslü kaplara koyup duvarlara asar, dokunmaya bile korkup ancak bir puta bakar gibi duvarda asılı olduğu yerde izler. Oysa kendisine "Müslüman" diyen her Türk'ün, Türkçe Kur'an-ı Kerim'e ücretsiz ulaşması ve onu okuyup anlaması şarttır. Bunu özendirmek için müftülüklerde hatta televizyonlarda ödüllü bilgi yarışmaları düzenlenmelidir.

Bugün Erdoğan imzanı bekliyor!

Erdoğan MERT bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı: Kur'an-ı Kerim'i okumayan, anlamayan Türk kalmasın!». Erdoğan ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.