0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye Cumhuriyeti'ne son dönemde özellikle Hollanda hükümeti tarafından uygulanmakta olan akıl dışı ve izihatı mümkün olmayan hareketler'e karşı bir missilleme olarak, Türkiye Cumhuriyeti'ne giriş yapan Hollanda vatandaşları, diplomatik pasaport hamilleri (bakanlar, birokratlar dahil ) uyuşturucu kullanım testine tabi tutulması talep edilmektedir.

GEREKÇE : Hollanda'da çoğu uyuşturucu'nun kullanımı legal olmak ile beraber, Hollanda vatandaşları'nın büyük bir kısmının uyuşturucu kullandığı bilinmektedir, ve bu uyışturucu kullanan şahısların toplum sağlığını tehdit ettiği aleni bir gerçektir.

İşte bu sebeple toplum sağlığımızın kprunması ve son dönemde cereyan eden ülkemizi ve vatandaşlarımızı rencide eden Hollanda hükümetine yaptırım olması maksadı ile bu kampanya'ya imzalarınızı bekliyoruz.

SAYGILARIMIZLA

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat OZTURK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE GİRİŞ YAPAN HOLLANDA VATANDAŞLARI VE BAKANLARA UYUŞTURUCU TESTİ!». Murat ve imza atan diğer 32 kişiye katıl.