Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 19 destekçiye ulaştı

Hergün pek çok ambulansın trafikte sıkışıp kalmasına şahitlik ediyoruz.  Kimi sürücüler yüksek müzik sesi ile ambulansın sesini duymazken kimi sürücüler ise ambulansın hangi şeritten geldiğini görmeden kımıldamıyor. En mühim olanı da ülkemizde bu gibi acil durumlarda orta şeritin boşaltılması gerektiğini bilen insan sayısı oldukça az. Tam da bu noktada çok basit ve uygulanabilir bir fikir geliyor ‘ Şöyle bir hayal edin siz güzergahınızda seyahat ederken yoğun olan trafikte arkanızdan gelen ambulans daha size yaklaşmadan aracınızın ve çevrenizdeki diğer araçların radyo frekansına girilmesiyle (aynı tünellerden geçerken radyo frekanslarımıza girilmesi gibi)ambulans, güzergahını ve boşaltılması gereken şerit için sürücüleri anons ile önceden uyarırlarsa ambulans hiç durmadan trafikte ilerler ve hastaneye zamanında ulaşabilir. Bizlerde bir canın kurtuluşuna vesile oluruz. bu çok zor değil belli bir alandaki araçların radyo frekanslarına acil kodu ile ulaşılabilir. Haydi sen de destek ver ki yetkili kuruluşlar bu çalışma için bir adım atsın.

Bugün Bilge imzanı bekliyor!

Bilge Altınmakas Özgenoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C CUMHURBAŞKANLIĞI : Ambulanslara Yol Verin! Bir gün içerisinde zaman ile savaşan canınız / yakınınız olabilir!». Bilge ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.