Zincir market, Ucuzcu market ve AVM lere kısıtlama getirilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Türkiye de esnafın bitme noktasına geldiği şu günlerde halen açılan zincir marketler avmler ve ucuzcu marketler her geçen gün yeni şubeler açıyor. Bu açılan her şube şehrimizdeki mahallemizdeki esnafı üreticiyi bitiriyor. Artık buna devlet olarak dur demenizin vakti gelmedi mi? her köşeye her sokağa açılan ucuzcu marketler başta mahallemizin mihenk taşı olan güvenliği emanetcisi hatta aileden biri olan bakkal ve marketleri başta olmak üzere kasap şarküteri manav tekstil oyuncakcı konfeksiyon ayakkabıcı sektörünü bitirme noktasına geldi hatta daha da ileri giderek oto yedek parça aksesuar mobilya elektronik sektörünede girerek milyonlarca kişinin alın terini bir kaç kişi yemeye başladı. bu haksızlığa ve adaletsizliğe dur diyelim

Bugün fatih imzanı bekliyor!

fatih karahan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Cumhurbaşkanlığı: Zincir market, Ucuzcu market ve AVM lere kısıtlama getirilsin.». fatih ve imza atan diğer 339 kişiye katıl.