Sokak hayvanlarına ve besleyenlere şiddet uygulayan muhtarın görevden alınmasını istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Tokat İli Niksar İlçesi Ayvaz Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergüden mahallede yaşayan sokak hayvanlarına ve onları besleyen gönüllü sokak canları dostlarımıza yanındaki kalabalık ile birlikte sopalarla saldırmıştır. Bunun yanı sıra kendisi ve ailesi sokak canlarımızın dostlarını hala taciz ve tehdit etmektedirler. Elimizde olayla alakalı videolar mevcuttur. Aynı zamanda basındada yer almaktadır. Muhtarın görevi mahallede yaşamını idame ettiren ayrımsız olarak TÜM CANLILARIN huzurunu ve yaşamını en uygun şartlarda yaşamasını sağlamaktır. Devletimizin adalet ve hakkaniyetine inanıyoruz. Masum sokak canlarına ve onları korumak isteyen bayanlara ateşsiz silah ile saldıran bu zihniyetten herşey beklenir. Tokatın Niksar İlçesi Ayvaz Mahallesi Muhtarı saldırgan Hüseyin Ergüden'in görevden alınmasını talep ediyoruz. Aksi takdirde bu haklı mücadelemizin tüm ülke genelinde devam edeceğini bilmenizi isteriz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.