İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİNİN ADI FETHİ SEKİN ÜNİVERSİTESİ OLSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik olarak Fetullahçı Terör Örgütü tarafından hain darbe girişimi Türk Milletinin azim ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir. Bu bağlamda söz konusu terör örgütüne bağlı olduğu tespit edilen üniversitelerin kapatılması kararlaştırılmıştır. İzmir'de yer alan Gediz Üniversitesi de kapatılan kurumlardan biridir ve 2017 yılında Bakırçay Üniversitesi adıyla devlet üniversitesi olarak açılacağı kamoyuna sunulmuştur.

05.01.2017 tarihinde, İzmir Adliyesi önünde Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk Milletine yönelik hain terör saldırısı yapılmış, saldırı tam anlamıyla gerçekleşmeden Kahraman Polis Memuru Fethi Sekin'in canı pahasına kurşunların önüne atlayıp mücadele vermesiyle önlenmeye çalışılmış ve hain saldırıda Polis Memuru Fethi Sekin şehit düşmüştür.

Kamoyuna sunulan bilgiler ışığında açılacak olan Bakırçay Üniversitesinin Fethi Sekin Üniversitesi olmasının büyük bir nişanesi olacağını düşünüyor ve bu yönde karar alınmasını istiyoruz.